Psihoterapeut

Despre mine

Vreți să începeți terapia? Înseamnă că ați făcut deja primul pas! De aici nu mai sunteți singur/singură cu problemele voastre. Există o cale de rezolvare a lor doar dacă le vom aborda împreună!

S-a dovedit clinic că o relație pozitivă și de încredere cu terapeutul este una dintre cele mai importante baze de terapie de succes. Din acest motiv vă ofer o atitudine deschisă, empatie și respect pentru voi ca persoane și pentru experiențele voastre de viață.

Sunt Iulia Savu,

psihoterapeut si psiholog clinician acreditat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA, și vă voi ajuta în depășirea grijilor și temerilor voastre.

Programeaza-te

Cum pot să ajut?
Văd terapia ca un proces de cooperare. Învățăm reciproc unul de la celălalt, creând o înțelegere mai profundă.

Iulia Savu

Experienta

Absolventă a Facultății de Psihologie si Științele Educației, specializarea Psihologie din cadrul Universității București. Master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală, din cadrul Universității București.
Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (CBT)

Din dorința de perfecționare, mi-am continuat formarea și in Terapia Comportamentală, urmând cursurile Registered Behavior Tehnician (acreditat de BACB).

Programeaza-te

Din perioada facultății, am lucrat cu persoane cu vârste și probleme de viață diferite si ofer o abordare complexă a lor, folosind tehnici care aparțin diferitelor orientări psihologice cu experință în:

 • Psihologie clinică.
 • Consiliere psihologica pentru copii/adulti.
 • Psihoterapie experientiala.
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala.
 • Analiza comportamentală.
 • Terapie de grup.
 • Art terapie si creativitate.
 • Sunt aici sa te ajut!

  În profesia de psiholog trebuie să crezi în cea mai importantă valoare umană, sufletul, și să lucrezi cu cel mai important instrument, mintea. Și asta fac, reușind să declanșez cuvinte ale copiilor, pe care nu credeau că le vor putea pronunța, si zâmbete ale părinților și adulților, pe care nu sperau să le mai poată avea.

  Cum pot sa ajut?

  Văd terapia ca un proces de cooperare. Învățăm reciproc unul de la celălalt, creând o înțelegere mai profundă a ceea ce explorăm. Cu dăruire și profesionalism vom putea descoperi si dezvolta ceva cu adevărat interesant.

  Fiecare terapie este adaptată individului și, în cele din urmă, este un proces co-creativ.

  Prima noastră întâlnire

  Această primă întâlnire este o șansă pentru noi să discutăm despre problemele care va interesează și să evaluați dacă vă pot ajuta De obicei, știm foarte devreme dacă terapia va fi folositoare. Întotdeauna recomand să aveți încredere în instinctul dvs. Apoi, putem aranja un program care să funcționeze.

  Sunteți liber să decideți dacă doriți să continuați cu procesul terapeutic și nu există nicio obligație de a continua după această primă întâlnire.

  Sesiuni de terapie

  Pentru a organiza o întâlnire inițială, vă rog să mă contactați la telefon, prin e-mail sau click aici. Nu uitați să includeți numele și detaliile de contact.

  Este important să evaluați terapia și să vă angajați în progresul dvs. sau in evoluția copilului dvs.

  Contacteaza-ma

  Increderea - Factorul Cheie

  Confidentialitatea

  Confidențialitatea este un factor important în psihoterapie. Susțin jurământul profesional și sunt total de acord cu principiile sale. Doar consimțământul dvs. personal - scris sau oral - poate permite ca anumite părți ale terapiei să fie discutate cu alții.

  Acest lucru este important dacă vedeți și un psihiatru sau neurolog ca modalitate de a lucra împreună pentru a găsi cele mai bune opțiuni de tratament pentru dumneavoastră.

  Încheierea consilierii.

  Sunteți liber/ă să întrerupeți tratamentul ori de câte ori alegeți. Vă sugerez să discutăm încheierea și să o planificăm mai degrabă decât să trimiteți prin e-mail sau mesaj text. Este benefic sa dedicăm o sesiune bună sau două la sfârșit, astfel putem obține o imagine de ansamblu asupra a ceea ce am realizat și a finalității acestui proces. Uneori, o pauză în terapie poate fi utilă. Revenind la terapie după ceva timp se poate simți că o schimbare a avut loc și progresul a fost realizat.

  Echipa noastra

  Colaboratori

  Andreea Stroe-Mățăuan

  Analist Comportamental

  Andreea Stroe-Mățăuan este analist comportamental acreditat internațional BCBA și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Profesează independent având propriul cabinet de psihologie.

  În prezent este implicată în: coordonarea terapiei copiilor cu autism, evaluarea psihologică și comportamentală a copiilor, oferirea de consultanță familiilor (parenting) și trainingul și supervizarea altor specialiști în domeniul ABA. Este membru ABA România.

  Ivan Alina

  Psiholog Clinician

  Ivan Alina este psiholog clinician specializat în evaluarea, consilierea și psihoterapia cuplului, copilului și familiei.

  A urmat cursurile de certificare ca terapeut comportamental acreditat internațional si elaborează strategii de parenting, personalizate fiecărei familii.

  A dobândit experiență cu copii aparținând diferitelor categorii de vârstă și susține faptul că fiecare copil are un limbaj comportamental propriu, scopul final fiind descoperirea factorilor ce stau în spatele tuturor comportamentelor.

  Simona Caranda

  Psihoterapeut

  Simona Caranda combina o formare solida de psihoterapeut cu experienta de business si expunerea la medii organizationale diverse. O pasioneaza crearea programelor de dezvoltare si faciliteaza cu maiestrie sesiuni individuale si workshopuri pe teme de soft skills, eficienta personala, maximizarea potentialului.

  O parte din formare si practica le-a facut la Universidad Autonoma de Barcelona, unde a studiat dezvoltarea umana si organizationala. Ulterior a lucrat individual si cu grupuri in diferite contexte: in colaborare cu asociatii, cursuri open pentru grupuri de mari dimensiuni, in programe de dezvoltare pentru diferite companii.

  In sesiunile pe care le faciliteaza, atat de grup cat si individuale, foloseste diverse abordari si instrumente in care s-a certificat de-a lungul timpului, cum ar fi: Solution focused, Cognitiv compotamentala, Experientiala, Motivational Interview etc. In plus, detine certificari pentru instrumentele: SDI (Strengths Deployment Inventory), LSI (Life Style Inventory), Brainiup (Stress management), Savannah (Jocurile Inteligentei Emotionale).

  Ciobănescu Ana-Maria

  Psiholog clinician, terapeut ABA

  A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, specializarea psihologie. A urmat master-ul de Evaluare, consiliere și psihoterapie a copilului, cuplului și familiei, continuându-și ulterior formarea în Psihoterapie Experiențială și a Unificării, la Societatea de Psihoterapie Experiențială Română (Institutul SPER).

  Are o experiență de patru ani în lucrul cu copiii diagnosticați cu TSA (tulburare din spectrul autist) și copiii tipici. Este o persoană empatică, calmă și implicată în procesul de învățare și dezvoltare al clientului.

  Cristina Ionescu

  Psiholog clinician, consilier psihologic

  Cristina Ionescu este psiholog clinician și consilier psihologic. Este specializata in psihodiagnoza, psihoterapie experientiala și dezvoltare personală. A urmat cursuri de logopedie în cadrul Asociației Logopezilor din România și are experiență în lucrul cu copii cu vârste cuprinse între 3-8 ani.

  Consideră că viața este un proces continuu de învățare, iar a greși este omenesc, important este să privim fiecare experiență ca pe un context de învățare.

  Adina Olteanu

  Psiholog practicant

  Adina Olteanu este psiholog practicant autonom cu specializarea psihopedagogie speciala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania care isi desfasoara activitatea in propriul cabinet de psihologie.

  ​Servicile oferite constau in evaluarea ariei limbajului, terapie logopedica, consultanta parintilor, dar si indrummarea acestora in remedierea problemelor identificate.

  Rezolva-ti problemele acum!

  Programeaza-te acum!

  Impreuna vom descoperi speranta si bucuria. Prin solutii dedicate si personalizate iti vom crea spatiul necesar sa imbratisezi schimbarea in viata ta. Fiecare gand, genereaza actiune. Hai sa actionam impreuna.

  Programeaza-te folosind formularul de mai jos

  Te voi contacta de indata